پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

حمله مسلحانه به مهدکودکی در چین با ۶ کشته

حمله مسلحانه به مهدکودکی در چین با ۶ کشته یک مظنون 25 ساله با چاقو به مهدکودکی در جنوب شرق چین حمله کرد و 6 نفر را کشت و یک نفر دیگر را نیز زخمی کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۱ - ۱۹ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 10
کد خبر: ۱۹۳۶۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، پلیس محلی چین به شبکه «بی بی سی» اعلام کرد که دست‌کم 6 نفر در در حمله یک فرد با سلاح سرد به مهدکودکی در استان «گوانگ‌دونگ» واقع در جنوب شرقی چین جان خود را از دست دادند و یک نفر دیگر نیز زخمی شد.

 

پلیس گواندونگ گفته است که یک مرد ۲۵ ساله با نام خانوادگی «وو» را در ارتباط با چاقوکشی در مهدکودک مذکور بازداشت کرده است.

 

خبرگزاری فرانسه به نقل از سخنگوی دولت محلی گزارش کرد که قربانیان این حادثه دلخراش شامل یک معلم، دو والدین و سه دانش‌آموز می‌شوند.

 

طبق این گزارش حمله با سلاح سرد صبح امروز (دوشنبه) ساعت ۰۷:۴۰ به وقت محلی انجام گرفت و فرد مظنون در ساعت ۰۸:۰۰ بازداشت شد.

 

پلیس این پرونده را یک «حمله عمدی» توصیف کرده است. جرایم مرتبط با خشونت آن‌طور که رسانه‌ها گزارش کرده‌اند، بسیار در چین نادر است اما در سال‌های اخیر، این کشور شاهد یکسری حملات با چاقو بوده است که چندین مورد آن در مدارس این کشور رخ داده است.

 

در ماه آگوست سال گذشته، یک مهاجم مسلح به چاقو به مهدکودکی در استان «جیانگشی» واقع در جنوب شرقی چین حمله کرد و سه نفر را کشت و ۶ نفر دیگر را زخمی کرد.

 

از طرف دیگر، در آوریل ۲۰۲۱، دو کودک در جریان چاقوکشی در شهر «بایلیو» در منطقه خودمختار «گوانگشی ژوانگ» کشته و ۱۶ نفر دیگر نیز زخمی شدند.

 

در اکتبر ۲۰۱۸، ۱۴ کودک در یک حمله با چاقو در مهدکودکی در «چونگ کینگ» واقع در جنوب غربی چین زخمی شدند.

 

پلیس گواندونگ هیچ‌گونه جزئیاتی درباره هویت فرد مهاجم و انگیزه وی از حمله به مهدکودک و به بار آوردن این فاجعه غم انگیز منتشر نکرده است و تنها به این جمله بسنده کرده است که تحقیقات در خصوص این حادثه در جریان است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار