بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

حمله مسلحانه به مهدکودکی در چین با ۶ کشته

حمله مسلحانه به مهدکودکی در چین با ۶ کشته یک مظنون 25 ساله با چاقو به مهدکودکی در جنوب شرق چین حمله کرد و 6 نفر را کشت و یک نفر دیگر را نیز زخمی کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۱ - ۱۹ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 10
کد خبر: ۱۹۳۶۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، پلیس محلی چین به شبکه «بی بی سی» اعلام کرد که دست‌کم 6 نفر در در حمله یک فرد با سلاح سرد به مهدکودکی در استان «گوانگ‌دونگ» واقع در جنوب شرقی چین جان خود را از دست دادند و یک نفر دیگر نیز زخمی شد.

 

پلیس گواندونگ گفته است که یک مرد ۲۵ ساله با نام خانوادگی «وو» را در ارتباط با چاقوکشی در مهدکودک مذکور بازداشت کرده است.

 

خبرگزاری فرانسه به نقل از سخنگوی دولت محلی گزارش کرد که قربانیان این حادثه دلخراش شامل یک معلم، دو والدین و سه دانش‌آموز می‌شوند.

 

طبق این گزارش حمله با سلاح سرد صبح امروز (دوشنبه) ساعت ۰۷:۴۰ به وقت محلی انجام گرفت و فرد مظنون در ساعت ۰۸:۰۰ بازداشت شد.

 

پلیس این پرونده را یک «حمله عمدی» توصیف کرده است. جرایم مرتبط با خشونت آن‌طور که رسانه‌ها گزارش کرده‌اند، بسیار در چین نادر است اما در سال‌های اخیر، این کشور شاهد یکسری حملات با چاقو بوده است که چندین مورد آن در مدارس این کشور رخ داده است.

 

در ماه آگوست سال گذشته، یک مهاجم مسلح به چاقو به مهدکودکی در استان «جیانگشی» واقع در جنوب شرقی چین حمله کرد و سه نفر را کشت و ۶ نفر دیگر را زخمی کرد.

 

از طرف دیگر، در آوریل ۲۰۲۱، دو کودک در جریان چاقوکشی در شهر «بایلیو» در منطقه خودمختار «گوانگشی ژوانگ» کشته و ۱۶ نفر دیگر نیز زخمی شدند.

 

در اکتبر ۲۰۱۸، ۱۴ کودک در یک حمله با چاقو در مهدکودکی در «چونگ کینگ» واقع در جنوب غربی چین زخمی شدند.

 

پلیس گواندونگ هیچ‌گونه جزئیاتی درباره هویت فرد مهاجم و انگیزه وی از حمله به مهدکودک و به بار آوردن این فاجعه غم انگیز منتشر نکرده است و تنها به این جمله بسنده کرده است که تحقیقات در خصوص این حادثه در جریان است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار